Assemblea informativa CUP sobre l’acord divendres 12 de febrer 18h local USTEC

Salutacions,

Des del Grup Municipal de la CUP de Tarragona, us volem convidar a l‘assemblea que tindrà lloc el proper divendres 12 de febrer a les 18h al local de la Ustec de Tarragona (c/ August, 21, entl. 1a) per tal de presentar i debatre la moció sobre el TTIP que volem presentar en el proper plenari de l’Ajuntament de Tarragona. La nostra idea és que la moció la presentem conjuntament tants grups municipals com sigui possible i que també estigui signada pel màxim d’organitzacions i entitats. Us adjuntem l’esborrany de la moció que 

«TTIP» són les sigles del Transatlàntic Trade and Investment Partnership, un acord que està negociant la UE amb els EUA amb l’objectiu d’aprovar una nova regulació del comerç i les finances a ambdues bandes de l’Atlàntic que unifiqui criteris de gestió del capitalisme ultraliberal. La idea de la moció és mostrar el rebuig de la nostra ciutat a aquest tractat internacional, però entenem que en cap cas és suficient i que caldria tirar endavant més accions. Per a nosaltres, aquesta moció hauria de ser una part d’una campanya més àmplia contra aquest tractat neoliberal, a nivell local. 

Fins al dia d’avui, tal com s’ha fet en altres ciutats i territoris, a Tarragona s’han organitzat diversos actes contra el TTIP i s’han pres postures diverses davant d’aquest tractat. Així, l’Esquerra Independentista ja vam organitzar una xerrada el passat gener on vam explicar la nostra voluntat d’engegar una campanya que aglutinés el màxim d’entitats possible, i properament el Casal Sageta de foc acollirà un exposició organitzada per Endavant. De la mateixa manera, han tractat el tema altres organitzacions locals com Tarragona Patrimoni de la Pau o la majoria de les que tenen referents a nivell nacional o estatal, com Entrepobles i altres.

Per tant, la idea seria trobar-nos el divendres i tractar la moció, i aprofitar la trobada per valorar si hi ha voluntat de tirar endavant més accions. Per tal de portar feina avançada en la reunió, us afegim la proposta de moció que s’ha presentat ja en altres indrets del Camp, com Reus, per exemple. 

Salut i una salutació cordial.

Grup Municipal de la CUP de Tarragona