El Consell Polític de la CUP diu no a Mas, cal que ERC mogui fitxa per tal que JxS no faci descarrilar el procés

Avui, 3 de gener del 2016, el Consell Polític de la CUP ha decidit no investir Artur Mas. El Consell Polític de la CUP, malgrat el que diguin els ultraventilats de JxS (no la coalició sinó els que cobren de CDC i voltants que insulten la CUP com a única forma d’existència) per tal de crear la gran mentida exculpatòria, és molt més democràtic que les direccions de CDC i ERC, cal recordar-ho. I ho és no perquè ho digui jo sinó perquè el que decideix ho hem decidit totes les militants de la CUP, des de baix i cap a dalt. com hauria de ser en un món que s¡’estima la democràcia no només com a decorat sinó com a realitat.

Per tant, democràticament, la CUP hem decidit no investir la bèstia retalladora i ultraliberal de Mas però no trencar el procés, perquè el procés continua viu. Algú dirà que això no és possible però ho és. Només cal que ERC prengui embranzida i demani que no s’aturi el procés, que digui a Mas que doni una passa enrere perquè a qui correspon fer Govern és a JxS i els vots imprescindibles passen per fer que el que anava quart a la llista no sigui president i ho sigui un altre, que o sigui tampoc de la CUP; de poder on en volem. S’entén a tot el món menys aquí que el quart on pot ser president a no ser que haguem assistit a una estada? I no hi hem assistit, no passa res, segur que hi trobem solució, perquè JxS és una llista d’ordre i de gent assenyada, no com la CUP… Prepareu-vos per sentir els lladrucs de Rahola i Vicent Sanchís, els brams de Parlat i Marc Serra… que en el fons de tot el que explicaran és la pròpia presó construïda per Mas, que no és altra que donar la direcció del procés a… ell mateix, el capo dels que han destrossat sanitat i educació d’aquest país, dels que han malmès la vida de milions de persones.

Per fer un país nou ens cal una forma nova de fer i també unes noves persones que, insistim, no han de ser de la CUP; però no pot ser, tampoc, Artur Mas. Avui la CUP ha mostrat que no vol Mas i correspon a qui va guanyar les eleccions, JxS, oferir una nova proposta perquè reincidir en la mateixa porta el procés al a via morta i qui el porta no és la CUP (que ja se sap que són gent de no fiar) sinó els bons de JxS, que són incapaços de canviar de proposta tot i que també van ser incapaços de posar Mas de número 1 perquè sabien perfectament que Mas no suma res sinó o que ho resta tot. Hi ha algú a ERC o sou només holograma?

 Jordi Martí Font, filòleg i professor de Llengua i Literatura, membre de la CGT, del CIP, de    l’Ateneu Llibertari Alomà i de la CUP de Tarragona