Innocupcentada

La CUP presenta un especial Infocup “dia dels innocents” on de forma satírica denuncia les privatitzacions municipals, la poca transparència, els jocs de la fam…i aposta per la radicalitat democràtica.

La CUP de Tarragona ha presentat avui, 28 de desembre, un nou Infocup especial vacances d’hivern. En aquest especial la candidatura anticapitalista reivindica el dia dels innocents festa d’origen pagà on els esclaus tenien aquell dia més llibertat, i reivindica l´humor com una forma més de lluita.

I és que segons la CUP l´humor encara no ha estat privatitzat i per tant segueix sent un espai lliure per a la reivindicació. Amb aquest especial la candidatura independentista de forma irònica ha seguit apostant per la municipalització de serveis com ara la brossa (a mans de FCC) o de les llars d’infants (a mans de Clece), la denúncia de l’empobriment que suposaran els jocs del mediterrani per als tarragonins i tarragonines, la radicalitat democràtica i la transparència, la privatització de la sanitat a mans de Santa Tecla… i també s´hi pot trobar la moció que la CUP havia presentat pel ple del dia 28/12 i que l’ Alcalde Ballesteros ha censurat.