Cau de Llunes convoca concentració contra el feminicidi a Tarragona

“Des del col·lectiu feminista Cau de Llunes volem condemnar amb fermesa l’agressió sexual i posterior assassinat a punyalades de M. V. B *, de 32 anys,qui va ser trobada morta el passat 10 d’octubre en el camí de la Budellera.

És per això que hem convocat aquesta concentració demà dia 16 de desembre a les 19h a la Rambla Vella amb C/Sant Francesc, perquè volem alçar la nostra veu amb ràbia, i denunciar així que ja són 34 les dones a les qui els han tret la vida aquest any 2015 als PPCC. 34 víctimes que podrien sumar-se a tantes altres que ni tan sols denuncien i que romanen, per tant, invisibles, silenciades i a l’ombra de les xifres oficials. Totes elles han estat vexades, agredides i assassinades. I tot, pel simple fet de ser dones. 

Volem deixar ben clar que no romandrem en silenci i que mentre continuen havent-hi feminicidis als Països Catalans  sortirem al carrer. Perquè ens volem vives i amb vides dignes! “