ARRAN i Crida per Valls-CUP: xerrada sobre habitatge cooperatiu

17 desembre 2015
18:00to19:00

Arran Valls i la Crida per Valls-CUP organitzen una xerrada sobre habitatge cooperatiu amb Sostre Cívic.

La xerrada es farà el proper dijous dia 17 de desembre a les 18h. al Casal Popular la Turba de Valls

Enmarcada en la campanya “Sostre i Treball”, engegada recentment per Arran, Sostre Cívic exposarà la seva experiència en l’assessorament en la creació i promoció de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Aquest mètode consisteix en la cessió d’un habitatge o solar per part d’un privat o d’un ens públic a la cooperativa durant un temps determinat, que el rehabilita o hi construeix.

D’aquesta manera, les sòcies de la cooperativa poden disposar de l’habitatge sense tenir-ne la propietat, que recau en la cooperativa. És, doncs, la pròpia cooperativa la que decideix la quota del lloguer de les sòcies.

La campanya, una part de la qual s’organitza amb la Crida per Valls-CUP, pretén conscienciar de l’existència d’alternatives al model d’habitatge actual. Així, doncs, es parlarà d’habitatge cooperatiu en aquesta primera xerrada, però també d’experiències com l’Obra Social de la PAH en properes xerrades.