Presentació de la Corbella a Reus

11 desembre 2015
19:30

Després de la presentació a l’ateneu llibertari de Tarragona del primer número de La Corbella, ara és el torn de l’ateneu reusenc. En aquesta ocasió, es presentarà el segon número de la publicació sobre la història del moviment llibertari al Camp.

En l’acte hi participaran els autors dels estudis publicats, els quals detallaran els punts claus del articles, i tal com podran apreciar els assistents, hi haurà una especial referència als orígens de l’anarquisme a la ciutat de Reus, revelant aspectes essencials de les figures de Cels Gomis i Teresa Mañé.A més, a l’acte s’explicaran algunes claus de l’ambient llibertari reusenc de fa cent anys.

Tot això i més al divendres 11 de desembre a les 19.30 h., a l’Ateneu Llibertari de Reus – C/Anselm Clavé, 5.