Viatge reivindicatiu i concentració en defensa del Transport Públic

12 desembre 2015
11:00to13:00

VIATGE REIVINDICATIU i CONCENTRACIÓ que les Plataformes de defensa del Transport Públic realitzarem dissabte 12 de desembre, a les 11’00h, als voltants de l’Estació de tren de Tarragona.

L’ Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’ Ebre (PTD) us convidem a participar amb l’objectiu de denunciar les manques i exigir millores quant a infraestructures i serveis.

Des de les diferents capçaleres de les línies ferroviàries de la nostra demarcació, Tortosa, Móra la Nova, L’Arboç, Sant Vicent de Calders i altres localitats com Reus, Vilaseca, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, etc. aniran acudint viatgers a l’estació de Tarragona, para a les 11’00h. realitzar una CONCENTRACIÓ tots junts.

Després de la lectura d’un Manifest, s’atendrà als mitjans de comunicació i posteriorment hi haurà un pica-pica per als assistents, mentre es fa l’hora d’agafar el tren de tornada.

Tags: