Exposició de fotos “UNA VIA A LA UTOPIA”

Des del dia 2 fins al 30 de desembre la CGT de Tarragona té exposada al seu local de la Plaça Imperial Tarraco l’exposició fotogràfica “UNA VIA A LA UTOPIA”, amb fotografies del company Juan Ramón Ferrandis.

L’autor ens fa la seva visió romàntica de les vies de tren. Com diu ell:

“Aquesta exposició fotogràfica intenta descobrir la versió romàntica i ecològica d’un viatge personal de tres dècades sobre rails a la recerca de la utopia.

En aquests anys m’he adonat que la meta és el camí, que aquest es recorre travessa a travessa, creixent en valors, i que aquella hipotètica Ítaca que vaig perseguir, es trobava sempre sota els meus peus.

Així mateix, aquesta col·lecció és un homenatge a totes les persones que lluiten cada dia, amb un gran sacrifici personal, per mantenir un servei públic i social, de totes i per a totes, sostenible, segur i de qualitat, que no adulteri el futur per anar tan ràpid, que rodi el necessari per permetre’ns viure el viatge, i que el seu imperciptible traqueteig desperti els nostres somnis…