Acte de cloenda del cicle dedicat a Cels Gomis i Mestre

3 desembre 2015
20:00

El proper dijous 3 de desembre tindrà lloc l’acte de cloenda del cicle dedicat a Cels Gomis i Mestre.

L’acte estarà a càrrec de Salvador Palomar que  presentarà el llibre “Aplec de cançons populars catalanes”, Cels Gomis i Mestre (1841-1915) i de Laia Pedrol, que durà a terme una mostra amb algunes de les cançons recollides per Cels Gomis.

Aquesta publicació commemorativa porta el mateix títol que l’article publicat l’any 1883 a l’anuari de l’Associació d’Excursions Catalana, en el qual aplegà cançons de Catalunya i també de l’Estat espanyol. Hi podem trobar cançons curtes —cobles, corrandes o follies, com li agrada anomenar-les a Cels Gomis—, però també cançons narratives més llargues.

L’acte organitzat per Carrutxa es farà a les 8 del vespre a la biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.