(Vídeo) Actes del 25N al Camp

A més dels actes de Reus i Tarragona, també se’n van fer arreu de les poblacions del Camp.

A Valls, els col·lectius de l’Esquerra Independentista van aplegar una cinquantena de persones en la convocatòria que van fer a la plaça del Patí. En aquesta es va fer una acció en la qual es van dibuixar siluetes de dones assassinades al terra de la plaça i es va fer un minut de silenci per recordar a les víctimes. Cal recordar que aquest passat dilluns, els mateixos col·lectius van iniciar la campanya No és No.

Sense marxar de l’Alt Camp, a Alcover es va fer una cadena humana a les portes de l’Ajuntament. Aquesta acció, va ser precedida per la lectura del manifest i performances. De la mateixa manera que a Valls, va finalitzar l’acte amb un minut de silenci.

No hem d’oblidar tampoc els actes convocats per les institucions, que tot i mantenir un esperit assistencialista, també recorden a les víctimes del feminicidi. Els col·lectius del Priorat van participar en un d’aquests actes organitzats a la plaça de la quartera de Falset, aportant-hi una visió més crítica. Per cloure la jornada, a la tarda, van organitzar una passi de vídeo al Casal Carresclet.

Encara no s’han acabat els actes:

Recordeu que aquest divendres i dissabte continuen els actes a Reus i a Valls. A la capital del baix camp, divendres es fa un taller d’autoestima i violència de gènere i a Valls es fa un sopar-debat al Casal Popular la Turba. Per finalitzar, s’organitza un vermut popular el dissabte al migdia al Casal Despertaferro! de Reus.