Concentració a Tarragona pel judici del Cas Expert

2 novembre 2016
9:30

El procés judicial del cas Expert no s’atura. Després de la vista que va tenir lloc el dia 9 de juliol, cap de les encausades va acceptar la proposta de fiscalia, ja que això suposava acceptar unes acusacions que no són certes. És per això que la següent fase serà el judici, previst pel 2 de desembre a les 10h, al jutjat Penal número 2 de Tarragona.

Recordem que les acusades són sis militants de la CGT els demanen entre 3 anys i dos mesos de presó i 4 anys i sis mesos i, a part, multes de 3.000 euros a cada un d’ells, pel simple fet de defensar els llocs de treball.

 

Aquell mateix dia de la vista la CGT realitzarà una concentració de suport a les 9.30h davant dels jutjats amb l’objectiu de pressionar les instàncies judicials i de mostrar la nostra solidaritat amb les encausades i els encausats.

A més, fan una crida per recollir adhesions, també des de Change.org.