Nova acció contra la privatització de la Sanitat

1 desembre 2015
19:00

Aquest dimarts, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona convoca una concentració de protesta per a denunciar el procés de privatització encobert realitzat per la Xarxa Sta. Tecla, així com l’opacitat de les dades sanitàries. Aquesta acció es realitzarà a les portes de l’hospital Santa Tecla de Tarragona a les 19 h.

Des d’aquest agent social reivindica un sistema sanitari 100% públic per garantir el dret a la salut, tant en la seva propietat com en la seva gestió com en prestació dels serveis.

Entre les seves demandes concretes hi ha l’aturada dels Plans Funcionals, ja que aquests impliquen la participació d’agents privats en la gestió de la sanitat pública; amb una consegüent atenció als pacients en funció de la seva condició socioeconòmica.

Tags: