Actes del 25N a Valls

24 novembre 2015
18:30
25 novembre 2015
18:00
29 novembre 2015
21:00

Tal com ja hem vist a Tarragona o a Reus, aquesta setmana el conjunt de col·lectius de l’Esquerra Independentista de Valls organitza un seguit d’actes per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere.

A la capital de l’Alt Camp s’iniciaran presentant públicament la campanya «No és No» el dimarts 24 de novembre al Casal Popular la Turba. L’acte, serà a 2/4 de 7 del vespre, servirà per inaugurar l’exposició «Lluitadores kurdes»

El dimarts 25, es farà una concentració feminista a la plaça del pati. Es farà un minut de silenci contra els feminicidis. Serà a les 18h per que sigui compatible amb la manifestació de Tarragona.

Per finalitzar, el divendres 27 organitzen un debat sobre violències. Aquest es realitzarà tot sopant, motiu pel qual es demana que les persones interessades s’apuntin enviant un correu electrònic a info @laturba.cat.

Tags: