Arriba a Vandellòs la V edició de l’Aglà aquest dissabte

Arriba a Vandellòs la V edició de l’Aglà aquest dissabte

Xeic, Aspencat, Dr. Prats, Pirat’s Sound sistema i DJ OGT actuaran al festival

L’Associació de Joves de Vandellòs celebra aquest dissabte 21 de noviembre, a partir de les 23.30h al Poliesportiu de Vandellòs, la V edició de l’Aglà. Enguany l’organització ha preparat un cartell molt festiu i variat amb les actuacions de Xeic, Aspencat, Dr. Prats, Pirat’s Sound Sistema i DJ OGT.

Les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada per un preu de 10€ als punts de venda físics (Cooperativa de Vandellòs, Bar Donosti Hospitalet de l’Infant, Bar de Baix Rasquera, Bat a Bat Reus i Casal Despertaferro Reus). Com a novetat d’aquest any, es poden comprar de forma online a https://www.codetickets.com. A taquilla, les entrades tenen un preu de 12€.

L’Aglà té el seu origen en la “Festa del Llépols”, una festa de música “del rotllo” organitzada per una colla d’amics de Vandellòs. Mantenint l’essència d’aquella festa, l’Associació de Joves amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs, organitza des de fa 5 anys aquest esdeveniment el qual ja ha esdevingut un dels festivals musicals de referència a la zona del Baix Camp