Plantada popular d’arbres a la Riera de la Boella

14 novembre 2015
10:00

L’associació La Canonja 3 i la Cooperativa Entra organitzen una plantada d’arbres i arbustos a la Riera de la Boella aquest dissabte a les 10 del matí. Després de mesos de treballs d’eliminació de vegetació invasora, neteja de residus i reforç de la vegetació autòctona, ara es convida a tota la població a participar d’una plantada que reforçarà els ecosistemes de ribera en el pas de la Riera de la Boella per la Canonja.

El projecte de restauració d’aquest espai, iniciat l’any 2007 per l’associació La Canonja 3 amb el suport i impuls de l’Ajuntament de la Canonja, arriba així a una de les seves fases importants. S’espera que en els propers mesos i anys s’acabi de controlar la vegetació invasora, permetent que la vegetació de ribera guanyi espai en benefici de l’entorn natural, la biodiversitat i la població.

En els darrers mesos, diferents actuacions impulsades per l’Ajuntament de la Canonja i també per la Cooperativa Entra de treballs forestals i d’inserció sociolaboral, han permès el control de la canya americana en determinats trams i han facilitat que a partir d’ara es pugui procedir a la reforestació.