El 25 de novembre reneix pobleviu.cat!

Després d’uns mesos d’inactivitat del portal informatiu dels moviments socials del Camp i conscients de la importància del mateix, un grup de persones provinents de diverses poblacions i moviments socials del Camp hem decidit participar-ne i potenciar-lo. A partir d’algunes assemblees exploratòries, hem acordat mantenir l’esperit inicial d’aportant algunes millores organitzatives i tècniques per dinamitzar i agilitzar el projecte. Entre altres novetats, hem acordat potenciar:

- La creació d’un apartat per les comunicacions dels col·lectius i organitzacions, donant-los veu pròpia com a agents socials, separant-la del de les notícies.

- Canals de participació entre les entitats i col·lectius amb el portal (i a la inversa) per tal de fer-los partícips d’aquest projecte polític col·lectiu. L’objectiu serà que pobleviu.cat torni a esdevenir una eina útil pel conjunt dels moviments socials organitzats a les nostres comarques.

- Una major presència, tant qualitativa com quantitativa, a les xarxes socials dels nostres continguts.

- L’apartat d’opinió individual fent que sigui més participatiu i plural. Tenim la voluntat de crear una borsa d’opinadores i ens comprometem a mantenir en portada només un article per persona.

Per fer-ho, hem escollit materialitzar els canvis fins al dia 25 de novembre, sent aquest quan el portal funcionarà amb normalitat. La data no ha estat escollida a l’atzar sinó que ho ha estat amb l’objectiu de difondre la diada internacional contra la violència de gènere.

Per tot l’exposat, manifestem la voluntat d’obrir la gestió del projecte a més gent que hi estigui interessada, enviant un correu a info @pobleviu.cat.

Pobleviu, 13 de novembre de 2015