El correllengua aterra en força a Riudoms

13 novembre 2015 19:30to14 novembre 2015 23:50
13 novembre 2015 19:30to14 novembre 2015 23:50

Coincidint amb el vintè aniversari del comiat d’Ovidi Montllor, la CAL ha decidit dedicar-li el Correllengua 2015. Així doncs, el moviment se centra enguany en la difusió de l’obra, el compromís amb el país i la qualitat humana de l’artista alcoià.

A Riudoms, han preparat unes jornades repletes d’activitats, començant pel proper divendres 13, on inauguraran els actes amb la xerrada del professor de llengua catalana i ex-cordinador de la secció de llengua de l’ANC, Josep Mª Virgili titulada  “Mil anys de llengua catalana”. Serà a d0s quarts de 8 del vespre a la sala d’actes de la Casa de Cultura.

L’endemà, els actes començaran un cop finalitzada l’hora del conte. Per dos quarts de 12 es realitzarà un cerca-vila des de la plaça de l’Arbre fins a la plaça de la Palmera, en la qual hi haurà una pintada d’un mural reivindicatiu, jocs per la canalla i vermut pels més grans. Després hi haurà un dinar popular al preu mòdic de 5€ amenitzat amb lectura de poesia.

Per cloure la jornada, a les 12 de la nit es farà la Festa del Correllengua amb Sense Rumb i PD Calderera, al Casal Popular

Ens informen que pel dinar s’ha de fer una inscripció prèvia trucant a 676 73 0948