Endavant (OSAN) Tarragona crida a l’organització després de les eleccions

“A Tarragona, amb un 95,55% escrutat, tornem a tenir a l’alcalde “socialista” aquest que va de la mà de l’església que no paga l’IBI i que té una quantitat considerable d’immobles sense ús mentre els lluitadors PAH intenten aconseguir una dació en pagament, aquest alcalde que permet que centenars d’alumnes estiguin fent classes en barracons i per altra banda intenta colar uns “jocs del Mediterrani” per poder especular, Don Ballesteros que tanca els ulls quan al port ancoren vaixells de l’OTAN, organització terrorista internacional. Aquest que no diu ni fa res en relació als casos del pàrquing Jaume I, la plaça de bous o el Mercat Central, infraestructures que ha generat un sobrecost desorbitat i que acabarem pagant com sempre les classes populars.

Després de la victòria del no gaire gens d’esquerres PSC (amb el 28% dels vots, 13.791) i de la irrupció de la dreta espanyolista liberal: Ciutadans (amb 4 regidors i 6.876 vots) que es combina amb la presència de la dreta conservadora de sempre (el PP amb 4 regidors i 5.559 vots, i CiU amb 5.329 vots i 3 regidors) cal destacar la presència de la CUP.

La CUP a Tarragona ha tingut el suport de 4.011 votants fins al moment, aconseguint així 2 regidores. Arreu de Camp i del país la CUP també ha tret molt bons resultats.

Des d’Endavant (OSAN) volem felicitar les companyes de la CUP que no és res més que felicitar-nos a l’Esquerra Independentista, a l’esquerra anticapitalista, a la classe treballadora dels Països Catalans per la feina feta. Ara cal passar de l’eufòria d’un resultats electorals a la seriositat de la lluita contra el Capital internacional que anem perdent per golejada.

La presència a l’ajuntament ha de servir en última instància per augmentar la consciència de la nostra classe, la classe treballadora. Acceptant el camp de batalla del parlamentarisme burgès mai podrem derrotar la burgesia, per tant no és un espai de lluita decisiu, com bé ho demostra la brutalment assassinada Unidad Popular xilena el 1973 per Pinochet. La lluita als ajuntaments i al Parlament, tot i que important, és només un fragment del procés de lluita que ha d’estar integrat en una estratègia global de conquesta del poder fonamentada en la consciència de classe.

Ens dirigim a totes les votants de la CUP, ens dirigim a tu que has votat la CUP: saps de sobres que simplement aplaudint cada quatre anys, ni que sigui críticament, no solucionarem cap dels nostres mals, ja avui estem treballant masses hores diàries regalant el plusvalor a qui et paga el sou, o en el pitjor dels casos seguim en atur i en ambdós casos no tenim futur. T’animem a que et desempalleguis de la vergonya, de la mandra i totes les excuses i que faci el pas d’organitzar-te políticament. Contacta amb ARRAN, Cau de Llunes, el SEPC, Endavant (OSAN), t’animem a participar al Casal Popular Sageta de Foc, t’animem a que et sindiquis al teu lloc de feina a la COS, CGT o Co.bas, t’animem a que participis de les barraques de Tarragona, t’animem a que estudiïs el Capital de Marx amb nosaltres, t’animem a que llegeixis laccent.cat, ladirecta.cat, lahaine.net, pobleviu.cat, t’animem a devorar la revista local “Espineta amb Caragolins” que podeu trobar per diversos locals de la ciutat, t’animem a que t’organitzis amb els teus i les teves per abordar l’explotació nacional, de classe i de gènere que patim i reproduïm. 4.011 votants en proporció al reduït número de militants que realment modifiquem la realitat objectiva i subjectiva és una hipertròfia potenciada pel fetitxisme de les eleccions burgeses. Hem de crear poder popular, no només govern popular, el segon ha de ser  conseqüència del primer. Per crear poder popular, organitza’t i lluita! T’esperem!”