Endavant Tarragonès vol expressar el seu suport a la CUP de Tarragona.

Es per això que entenem que sí volem avançar en els nostres objectius programàtics, independència dels Països Catalans, comunisme i feminisme, ens convé que l’Esquerra Independentista participi de les institucions burgeses i especialment les municipals.

Òbviament que aquest suport no és en va, i nosaltres seguirem dient dia a dia, més enllà de la dinàmica institucional, que aquelles institucions no ens representen, i que el repte més gran que té el poble treballador català és precisament impugnar-les i crear les nostres pròpies institucions.

No “ens hem fet grans i ara toca fer política de debò”, som igual de revolucionàries que sempre tot i que ara també participarem d’aquestes institucions perquè hem arribat a la conclusió que ens convé. Tenim claríssim, que sí mai no ens convé farem el pas i decidirem no ser-hi, ja que com hem dit aquestes institucions, participem o no, no ens representaran.

Aquestes són el pacte entre el franquisme, la socialdemocràcia i els liberals, i aquest pacte precisament deixava ben clar que quedava “todo quedava atado i bien atado”. Ni autodeterminació dels pobles, ni comunisme ni feminisme.

Endavant (OSAN) estem per la construcció dels Països Catalans comunistes i feministes, i això passa per a donar suport i votar a la CUP de Tarragona el 24 de maig, però no només, passa per a que seguim potenciant el Casal Popular Sageta de Foc, els sindicats anticapitalistes, les organitzacions juvenils, els col·lectius feministes, les Barraques de Tarragona, la coordinació anticapitalista, i en definitiva per organitzar la classe treballadora per tal d’acumular forces suficients i derrocar d’una per totes la barbàrie capitalista.

Bufa un nou vent a Tarragona!
La lluita és l’únic camí!