Barraques de Tarragona obre el concurs de grups del territori

El passat 15 de maig es va obrir el termini per participar del tercer concurs de grups de Barraques de Tarragona. Tot i que aquesta serà la desena edició ja d’aquest esdeveniment musical i reivindicatiu en plenes festes de Santa Tecla, va ser fa tres anys que van començar a reservar un espai per als grups del Camp de Tarragona dins de l’horari establert.

D’aquesta manera, fins al 14 de juny es poden presentar tota mena d’iniciatives musicals enviant un correu a barraquestarragona[a]gmail.com indicant nom del grup, breu presentació, correu i telèfon de contacte, enllaç a una cançó o vídeo, web o xarxa social i el logotip i foto del grup. La tria serà el 28 de juny amb un jurat format per músics tarragonins i membres de la Coordinadora de Barraques i posteriorment es faran públics els tres grups que tocaran el dijous 17, divendres 18 i dissabte 19 de setembre de 2015. A banda, rebran dos-cents euros de premi.