Concentració a Reus pel dia contra l’Homofòbia i la Transfòbia

16 maig 2015
20:00to22:00

El proper dissabte, 16 de maig, a les 20.00, amb motiu del Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, es celebrarà una concentració a la plaça Mercadal de Reus sota el lema “Sexualitat en Llibertat i Igualtat”.

A la concentració, organitzada pel col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, el conegut activista transsexual Moisès Martínez serà qui llegirà el manifest contra l’homofòbia i la transfòbia.

Moisès Martínez, protagonista del reportatge de televisió «El camino de Moisés», emès a Documentos TV l’any 2004, va ser el creador l’any 2005 de l’exposició fotogràfica «Falosinplastia», una crítica a les operacions de genitals del transsexuals masculins. Ha estat cofundador del Grup de Transsexuals Masculins de Barcelona i de la Guerrilla Travolaca, i com activista ha participat en debats i xerrades a diversos llocs de Catalunya i Europa.