Taller per evitar l’homofòbia a les escoles

16 maig 2015
9:30to21:30

L’Espai Jove de Salut (del col·lectiu H2O de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals del Camp) ha organitzat per al proper dissabte, 16 de maig, les jornades “Abordatge de l’homofòbia entre adolescents i joves; eines i estratègies per a professionals del món socioeducatiu”, adreçades a tècnics, monitors, professionals de l’àmbit de l’educació i del món social i persones que treballin amb joves, amb l’objectiu de d’abordar l’homofòbia i la transfòbia entre els i les joves i donar-los recursos per poder combatre-la amb efectivitat d’eines i recursos relacionats per al treball diari.

Les jornades són gratuïtes i estan obertes a tothom; sols cal inscriure’s la correu salut@h2o.cat.

Es celebraran al Casal de Joves de la Palma de Reus (C/ de Castellvell, 24), i estan emmarcades en els actes que H2O ha organitzat per commemorar el 17 de maig, Dia Internacional Contra l’Homofòbia.

Tags: ,