Tornen les jornades per l’alliberament animal a Tarragona

9 maig 2015
11:30to20:30
10 maig 2015
11:45to20:30

Es celebraran aquest cap de setmana a l’Ateneu Llibertari Alomà amb les conferències destacades de Núria Querol, Helena Escoda, Leonardo Anselmi i Jonás Amadeo. 

Tornen les Jornades per l’Alliberament Animal a Tarragona, els dies 9 i 10 de maig, tot un cap de setmana per poder tenir l’oportunitat de conèixer de prop les idees polítiques, filosòfiques i morals que sustenten les bases de l’animalisme revolucionari als Països Catalans.

Organitzades per d’ARREL i LiBERA!, les jornades comptaran amb la participació de la polifacètica Núria Querol, metgessa, biòloga i criminòloga santcugatenca que realitzarà una conferència sobre la relació entre violències, sobretot al voltant de les connexions existents entre les de gènere i les que afecten a la infància amb la violència especista (aplicada sobre els animals). Repeteix cartell la historiadora Helena Escoda amb una xerrada centrada en els orígens i l’evolució de la tauromàquia mediterrània. D’altra banda, el portaveu de la Plataforma Prou, Leonardo Anselmi, oferirà una visió política de la militància dins el moviment pels drets dels animals, i Jonás Amadeo, director del Refugi «Hogar ProVegan» de Marçà, farà una xerrada al voltant de la mentida i la normalització sobre les explotacions que sofreixen els animals.

Així mateix, les segones jornades quedaran completades amb les presentacions del projecte educatiu «Petits Voladors» del Refugi «La Bassa» a càrrec de Laia Galeano, i la de l’organització d’ARREL a càrrec de la seva portaveu, Laia Mateu. Anna Carbonell oferirà un compendi sobre l’activitat, la trajectòria i les fites polítiques aconseguides per LiBERA! al Camp de Tarragona i es podrà visionar el llargmetratge-documental «La Barbacoa».

Tots els actes són gratuïts i es realitzaran a la seu social de l’Ateneu Llibertari Alomà (C/ Misser Sitges, 9).