Les I jornades d’educació busquen les 200 inscripcions

Les jornades d’educació impulsades per l’Assemblea d’Educació i Psicologia de la URV i que porten  per títol “L’educació com a motor de canvi social” estan a menys d’una desena de persones d’arribar a les 200  inscripcions.

A les jornades comptaran amb les ponències de Sicar, que explicarà la seva tasca contra l’explotació sexual de les dones; de l’escola Mare de Déu de Montserrat, que detallarà la seva realitat com a comunitat d’aprenentatge; i de XELL, que visualitzarà la seva tasca en el món de les escoles lliures; entre d’altres.

Des de l’assemblea animen a tothom a seguir-los via Facebook. D’altra banda per inscriure’s a les jornades només s’ha d’enviar un correu indicant el nom, cognoms i número de DNI a: assemblea.educacio.urv[a]gmail.com.