Els treballadors de l’Hospital de Sant Joan es concentraran al Mercadal

16 abril 2015
18:00to19:00

Els treballadors de l’Hospital de Sant Joan de Reus, convocats pel Comitè d’Empresa, es concentraran a la plaça Mercadal el 16 d’abril a les 18h per protestar contra les agressions que pateix la sanitat pública, enmig del procés de negociació d’un nou conveni col·lectiu.

Els treballadors i treballadores de l’hospital de Sant Joan es troben immersos en la negociació del conveni col·lectiu, el qual s’emmarca en el procés de defensa tant de la sanitat pública com de la dignificació de la feina que realitzen els professionals. En aquest sentit cada divendres a les 9.45 h realitzen actes de protesta a la rambla de l’hospital.

En el procés de negociació del conveni col·lectiu el Comitè d’empresa ha considerat necessari treure la seva lluita al carrer i implicar als agents socials compromesos en la defensa de la sanitat pública i gratuïta i la dignitat salarial dels treballadors i treballadores.

Amb aquest propòsit han convocat una concentració el dijous vinent dia 16 d’abril a les 18 h a la plaça del Mercadal de Reus per manifestar juntament amb ells la nostra protesta a les agressions que pateix la sanitat tant des del punt de vista laboral com a assistencial. Des de la CGT Baix Camp-Priorat fan una crida a participar-hi i donar-los suport.

Tags: