La CUP de la Canonja denuncia l’us d’equipaments públics per fer actes electorals

Pel divendres 10 d’abril, el PSC de la Canonja va convocar a la ciutadania a un acte de presentació de la seva candidatura electoral que concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. L’acte es celebrarà a les 8 del vespre al Castell Masricart, un equipament públic municipal.

Segons s’havia pactat entre les entitats i l’Ajuntament de la Canonja, els equipaments públics només els poden demanar les entitats, els partits polítics en quedaven exclosos. A més a més, espais com el Castell de Masricart tenen l’horari limitat fins a les 8 del vespre, hora a partir de la qual s’ha insistit sempre que no es poden fer actes ja que s’han de pagar hores extres al personal municipal.

Però com que aquesta regulació mai s’ha volgut deixar escrita i és de paraula, resta disposada a la interpretació de cada moment. Fins a l’actualitat han estat varis els partits i entitats als quals se’ls hi ha denegat l’ús d’equipaments públics per fer actes de caire polític. Des de la CUP de la Canonja ens preguntem què ha fet canviar l’opinió quan es tracta d’un acte del PSC, el partit que governa l’Ajuntament.

En qualsevol dels casos, el que ens queda clar com a CUP és que el PSC no segueix els mateixos acords que les entitats i els partits havien subscrit amb l’Ajuntament en matèria de cessió d’equipaments municipals i utilitza la seva condició de partit de govern per fer i desfer al seu gust i amb abús de poder.

Per tots aquests motius, des de la CUP animem a la ciutadania i a totes les entitats de la Canonja a mostrar la seva disconformitat i a sol·licitar que el PSC modifiqui la ubicació del seu acte per decència, respecte i igualtat de condicions.

Tags: ,