Concentració antirepressiva a Tarragona

28 març 2015
19:00to20:00

Concentració en solidaritat amb aquells reprimits i perseguits per l’Estat espanyol, per lluitar contra aquest sistema injust, com és el cas de les persones imputades a 3 anys de presó per les protestes davant del Parlament a Barcelona o dels detinguts de Distrito 14 a Madrid per interrompre en un ple municipal demanant quelcom tan essencial com un habitatge; per organitzar-se i anar contra el feixisme als carrers, com és el cas dels antifeixistes a Saragossa.

Davant de fets en els quals s’esperen que restem passius, nosaltres no ho serem, ens mou la solidaritat cap a la nostra classe, perquè no podem quedar-nos de braços creuats veient aquest procés de feixistització que viu l’Estat, veient com roben la vida a les persones que lluiten, utilitzant caps de turc per atemorir a la gent, com és el cas de l’Alfon i d’altres joves, pensant-se així que, a part de l’alineació que patim la classe obrera, utilitzant mètodes propers a la dominació mitjançant el terror evitaran que sortim al carrer a lluitar.

Hem de demostrar que s’equivoquen.

Tags: