Denunciat el grup NAVEC per acomiadament col·lectiu encobert a La Pobla de Mafumet

La CGT de Tarragona ha denunciat davant l’Inspecció de Treball a la Divisió de Muntatge del GRUP NAVEC, amb domicili social a la Pobla de Mafumet, per acomiadament col·lectiu encobert.  L’empresa està realitzant un acomiadament col·lectiu encobert i en frau de llei, tal com s’acredita amb la carta d’acomiadament d’un treballador que és Delegat Sindical de CGT en el GRUP NAVEC.

En la carta d’acomiadament de l’esmentat treballador s’hi fan constar, entre d’altres, els següents motius:

1. Unes causes econòmiques sense determinar i sense cap mena de desglossament.
2. Una situació productiva que “aconsella l’extinció del contracte”.
3. Un descens productiu de la Divisió de Muntatge calculat en hores de treball.

En la carta d’acomiadament, l’empresa reconeix que durant l’any 2014 i els dos primers mesos de 2015 han estat acomiadats un total de 179 treballadors, i que en les properes setmanes seran 120 més els que perdran la seva feina.