Jornades d’educació crítica de l’Assemblea de la facultat d’Educació i Psicologia

27 abril 2015
10:00to18:00

L’Assemblea de la Facultat d’Educació i Psicologia de la URV organitza les primeres jornades d’educació al Campus Sescelades.

L’Assemblea s’ha constituït recentment i està conformada per estudiants dels graus d’educació i psicologia de la Urv. Aquesta té dos grans objectius: per una banda, representar els i les estudiants de la facultat per donar resposta a les seves queixes i dubtes i, per altra banda, fer tot el possible per dignificar l’educació. És per aquest segon motiu que l’assemblea organitza aquestes jornades.

Les jornades porten per títol “L’educació com a motor de canvi” i tindran lloc els dies 27 i 28 d’abril a la Facultat de Psicologia i Educació de la URV, Campus Sescelades (Tarragona). En aquestes hi participaran diferents ponents, entre els quals es troben Sicar, que treballa contra l’explotació sexual de les dones, XELL, coordinadora d’escoles lliures, que ens explicaran, des de la seva experiència, les seves tasques educatives i d’altres professionals de les diferents etapes educatives .

Totes les persones interessades, estudiants o no, s’hi poden inscriure o demanar més informació a través de l’adreça de correu electrònic:  assemblea.educacio.urv@gmail.com.

Tags: