Jornada de voluntariat a l’aiguamoll de la Platja llarga

14 març 2015
10:30to13:30

Aquest dissabte 14 de març, la Cooperativa ENTRA! organitza, conjuntament amb el GATA i la Plataforma Platja Llarga i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, una Jornada de voluntariat per al manteniment de l’Aiguamoll recentment recuperat, situat darrera del Club de Vela i prop del restaurant Mirall d’Estiu.

L’activitat començarà a les 10,30 del matí.  Els més hàbils amb l’aixada es dedicaran a treure el rebrot dels esbarzers i alliberar d’herbes adventícies la plantació d’arbres i arbustos que es va fer fa anys. Els demés es podran dedicar a netejar la brossa que s’hi trobi, i a treure altres plantes invasives que no punxin.

Aquest aiguamoll és un espai natural de rera-platja on trobem la comunitat vegetal Eriantho Holoschoenetum australis, un tipus de praderia mediterrània molt rarificada actualment a causa de la urbanització massiva del litoral i protegida per la Unió europea.

Al final de l’activitat la Cooperativa ENTRA! invitarà als assistents a un petit refrigeri.