Tarragona s’omple de feminisme

Unes tres-centes persones s’han manifestat pels carrers més cèntrics de Tarragona rere el lema «Des del feminisme combatem el patriarcat i el capitalisme». Amb una presència dominant dels col·lectius de l’Esquerra Independentista del Camp (CUP, Arran, Endavant, Cau de Llunes, COS i SEPC), també hi han assistit persones provinents de diversos moviments socials, des de l’anarquisme fins a partits com Podem i Guanyem, passant per les assemblees feministes de la Canonja (4 Gates), Reus (L’Hora Violeta) o Tarragona Antifeixista. A un quart de set han sortit de l’Estàtua dels Despullats i han tirat Rambla Nova amunt fins al balcó, després han baixat i pel carrer Sant Agustí han accedit a la Rambla Vella i han acabat a la plaça de la Font.

Durant tot el recorregut han cantat lemes com «No hi som totes, falten les mortes», «Unitat contra el patriarcat», «Visca la lluita feminista», «Escombres i fregones per totes les persones», entre d’altres. En arribar just davant l’Ajuntament, han llegit el manifest unitari del Bloc Anticapitalista i tot seguit ha estat el torn de tres membres de la PAH que han destacat el paper de les dones en la seva reivindicació així com dins de les famílies que pateixen desnonaments.