Xerrada Què li passa a la sanitat pública? a Valls

11 març 2015
20:00to22:00

La Crida per la Sanitat Pública i la CGT organitzen la xerrada “Què li  passa a la sanitat pública?”. L’acte es realitzarà dimecres 11, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Popular 

La Crida per la Sanitat Pública, un dels grups de treball de la Crida per  Valls, i la CGT organitzen el proper dimecres 11 la xerrada “Què li passa a la sanitat  pública?”. La xerrada comptarà amb la Conchi de Tera, membre del Grup de Treball  per la Sanitat Pública de Tarragona i amb en Robert Rosset, membre del Comitè  d’empresa del Pius Hospital.

A la xerrada es parlarà dels més de 4 milions d’euros en retallades que acumula el Pius des del 2010 o de l’allargament de les llistes d’espera. Durant la xerrada i el posterior debat també es tractarà el model hospitalari i sanitari de l’Alt Camp i la Conca, i les propostes que a nivell municipal es poden fer en defensa d’una la sanitat pública de qualitat.