La Crida per Valls debatrà en assemblea oberta el nom de la candidatura i el codi ètic

1 març 2015
18:30to20:30

La Crida per Valls realitzarà una assemblea oberta aquest diumenge 1 de març a dos quarts de set a la Biblioteca Popular. L’assemblea oberta servirà per acabar de debatre i decidir sota quin nom es presentarà la candidatura a les eleccions municipals.

Alhora, l’assemblea pretén debatre i acordar el codi ètic de la candidatura, que prioritzarà la limitació de sous, càrrecs i mandats. L’assemblea també servirà per començar a debatre la llista electoral d’aquesta plataforma.

La Crida per Valls obre als ciutadans l’elecció de la llista electoral

A l’assemblea d’aquest diumenge també s’aprovarà una metodologia d’elecció de la llista electoral, que constarà de dues parts. La primera part es durà a terme aquest mateix diumenge: tothom qui participi a l’assemblea podrà proposar sis noms per a ser regidors, tres homes i tres dones. La comissió d’organització de la Crida per Valls recollirà aquestes propostes i parlarà amb les persones proposades. En la següent assemblea del 15 de març es farà la votació definitiva de llista electoral.

Els grups de treball ja estan en marxa

Des del passat 8 de febrer la Crida per Valls ha començat a treballar en set grans eixos que serviran per començar a estructurar el projecte de ciutat que vol elaborar. Aquests eixos són sanitat, radicalitat democràtica, Barri Antic, lluita contra l’exclusió social, cultura, economia social i gestió dels espais públics i espais verds. Els grups de treball estan oberts a tota aquella gent que s’hi vulgui incorporar. Tothom que vulgui es pot informar de les reunions o apuntar-se als grups de treball enviant un correu electrònic a cridapervalls[a]gmail.com, a cridapervalls.wordpress.com o a les xarxes socials de la Crida.

Tags: