El pròxim dissabte netegem el bosc de la Marquesa i a l’altre traiem Carpobrotu

28 febrer 2015
10:00to13:00
7 març 2015
10:30to13:30

Dissabte 28 de febrer la Plataforma Salvem la Platja Llarga es suma a una activitat testimonial que organitza l’artista Sergi Quiñonero consistent en netejar el bosc de la Marquesa i les seves cales. Diem testimonial perquè està bastant net (el vam netejar a la tardor, el qual converteix l’activitat en una oportunitat fantàstica per passejar per ell i per les cales, que a l’hivern estan especialment boniques.

L’activitat s’emmarca dintre del programa d’intervencions artístiques Transmissions, gestionat per l’Associació Künstainer, i finançat pel Teler de Llum / Centre d’Art de Tarragona. Veure més informació. Ens trobarem a les 10h al centre de la platja de la Móra, on desemboca la riera.

I dissabte 7 de març treurem Carpobrotus de la Platja Llarga, a la duna davant la piscina del Càmping Les Palmeres, a partir de les 10,30h, en què ens trobarem al principi d’aquest càmping. Si arribeu més tard ens podreu trobar per la duna, si camineu per la platja cap al bosc.