Xerrada sobre la iniciativa per habitar Esblada amb criteris d’autogestió i permacultura

22 febrer 2015
17:00to19:00

El 22 de febrer, a les 17 h a l’Ateneu Llibertari Alomà (Misser Sitger 9) xerrada informativa al voltant de la iniciativa per a comprar, reconstruir i habitar un poble de l’Alt Camp amb criteris d’autogestió i permacultura.

“Som un grup de gent que estem desenvolupant un projecte comunitari per repoblar un poble abandonat que hi ha entre Igualada i Valls. En el nostre camí s’ha creuat el poble d’Esblada, creiem que únic per ubicació, número de cases i preu. Hem creat una cooperativa d’habitatge i pretenem comprar el poble i construir-hi una comunitat. Per fer-ho necessitem que més persones s’engresquin, creguin que és possible i pensin que la feinada que suposa valdrà la pena. Estem fent xerrades informatives per donar a conèixer el projecte, explicar les fases en les que es troba i anar creant una xarxa de col·laboració per tirar-ho endavant”.