La CUP es presentarà a les eleccions municipals de la Canonja

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va decidir en una assemblea realitzada a començaments de febrer concórrer a les eleccions municipals de la Canonja, presentant un programa basat en la transparència, el govern obert, la municipalització dels serveis bàsics, el foment de l’economia local i la renovació democràtica.

La formació ha fet el pas després que l’any 2012 es formés un grup de suport a la CUP a la Canonja, per tal d’ajudar a la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya, amb els mesos s’ha anat consolidant l’assemblea local fins a la seva constitució oficial el passat estiu.

La llista serà encapçalada per Joan Pons i l’acompanyaran, entre d’altres, Oriol Olivé, Montse Canadell, Marcel Nolla, Pili Santafosta, Nil Martínez i Sergi Ferré. Actualment la CUP està acabant de constituir la llista electoral que presentarà a les eleccions de finals de maig, amb una clara voluntat de presentar gent de perfils diversos i amb capacitat per fer propostes de millora i canvi per la Canonja.

L’assemblea de la CUP ha començat a organitzar diferents debats i actes participatius per tal d’exposar i teixir les seves propostes electorals amb tota la ciutadania. El primer d’aquests actes serà el proper dijous 19 de febrer a les 20h al local de l’Ateneu Popular La Mina (C. Raval, 55) per parlar sobre transparència, participació i govern obert per la Canonja.

Tags: ,