La Crida per Valls comença a treballar en 7 grans eixos

El passat diumenge es va celebrar la primera assemblea oberta de la Crida per Valls, a la qual van assistir una seixantena de persones. L’assemblea va servir per constituir diversos grups de treball que s’encarregaran de començar a elaborar un nou projecte de ciutat

La Crida per Valls va decidir el passat diumenge començar a treballar en 7 grans eixos: “radicalitat democràtica i organització municipal”, “cultura”, “sanitat”, “lluita contra l’exclusió”, “economia social”, “estratègia del Barri Antic” i “espais públics i espais verds”. Els grups de treball es van elaborar a partir del debat i les inquietuds dels assistents, i es configuren com els grans eixos de treball del projecte de ciutat que la Crida vol presentar a les eleccions municipals.

La Crida per Valls anima ara a sumar-se a aquestes comissions a tots aquells vallencs i vallenques que vulguin, ja que és amb la implicació de tothom que aconseguirem capgirar les polítiques que s’estan duent a terme a la nostra ciutat. Les reunions de treball començaran en els propers dies i es desenvoluparan també en assemblees obertes. Tothom que vulgui formar part d’algun d’aquests grups de treball ho pot comunicar a cridapervalls@gmail.com.

El nom de la candidatura

L’assemblea també va servir per debatre quin hauria de ser el nom d’aquesta candidatura d’esquerres i rupturista. Així, doncs, a l’assemblea es van valorar diverses propostes de nom, que es decidirà de forma definitiva en una pròxima assemblea.