Judici per la readmissió dels treballadors de la COS a DEAMED acomiadats

El proper dilluns 9 de febrer se celebra el judici per la readmissió dels tres sindicalistes de la COS acomiadats a DEAMED. La COS convoca una concentració de suport davant dels jutjats socials de Tarragona, a l’avinguda Roma núm. 21, a les 9:30h per tal de mostrar el suport als tres treballadors.

L’Héctor, el Víctor i el Robert van ser acomiadats el juliol passat immediatament després d’organitzar-se contra diversos abusos empresarials i constituir la secció sindical, el que és un cas flagrant de vulneració del dret a la llibertat sindical.

Posteriorment, en una nova mostra d’assetjament i d’intent de vulnerar drets fonamentals, l’empresa els ha demandat a tots tres per injúries i calúmnies, per la roda de premsa que van oferir després de l’acomiadament. Entre altres coses, els demanen 17.000 euros a cadascun.