Cambrils ja compte amb un Casal Popular

Després de mesos de feina, finalment aquest dissabte se va inaugurar el Casal Popular de Cambrils, a la part vella de la ciutat. Uns baixos molt amplis, que anteriorment eren un bar, on diferents col·lectius cambrilencs pretenen oferir un projecte participatiu i de lluita.

 

L’acte d’inauguració, amb una important assistència de públic, va comptar amb diferents activitats que des del matí fins a la tarda, van donar a conèixer el nou espai al veïnat.  La principal font d’ingressos d’aquesta entitat serà la de les quotes de socis, que actualment sumen gairebé mig centenar.

El Casal Popular pretén col·laborar i ser lloc de trobada de les associacions cambrilenques, per això ja han començat a preparar activitats amb la Nit d’Artistes de Cambrils, la Bohèmia de Cambrils i l’Arjau, entre d’altres. Entre els actes propers del Casal Popular hi ha la xerrada sobre els “Carnavals cambrilencs d’abans” dissabte 7 de febrer a les 12:00 acompanyat d’un vermut popular; divendres 13 al vespre hi haurà l’arribada de l’Ajuntament de Carnaval i dijous 19 de febrer la Bohèmia organitza una xerrada-degustació a càrrec de Mariona Quadrada amb el títol “Radiografia de la nostra alimentació”.

L’horari d’obertura del local serà divendres de 17:00h a 21:00, dissabte i diumenge de 12:00 a 14:00 i de 18:00 a 21:00.