Xerrada sobre el Consorci Sanitari de Lleida i privatització de la sanitat a les nostres comarques

28 gener 2015
20:00to21:00

Aquest dimecres a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’antic Hospital Sant Joan (carrer Sant Joan) la CUP de Reus te previst realitzar una xerrada sobre el Consorci Sanitari de Lleida, a càrrec de la doctora Isabel Tarruella de la Marea Blanca a Tàrrega, que ens parlarà de la lluita de professionals i usuaris contra la privatització de la sanitat a Ponent i Pirineus, i us explicarem els pla ideat per Josep Prat i que està impulsant Mercadé, Adserà i Fuentes per tal de privatitzar la sanitat a les nostres comarques.

Per tal d’analitzar aquests plans, comptarem amb la presència de la doctora Isabel Tarruella del sindicat Metges de Catalunya i membre de la Marea Blanca de Lleida, la qual ens explicarà el procés viscut en aquelles comarques i l’important conjuntura de la seva lluita en aquests moments. En acabar, un membre del Grup de Treball de Sanitat de la CUP explicarà com neixen els plans funcionals a les nostres comarques i les implicacions que aquests podrien tenir per a la creació d’un Consorci Sanitari de Tarragona.

Tags: ,