L’Assemblea de Cambrils obre un procés de primàries per triar el cap de llista

L’Assemblea de Cambrils fa una crida a la ciutadania de Cambrils per tal de participar en el procés de primàries per triar qui encapçalarà la llista de l’AdC amb la intenció de presentar-se a les eleccions municipals.

Els candidats hauran d’enviar un mail a assembleadecambrils@gmail.com amb les dades que consten a les bases que podeu consultar a la pàgina de facebook de l’AdC “https://www.facebook.com/assemblea.decambrils“ des del dia 22 fins el 29 de gener.

La campanya electoral dels candidats serà del dia 31 de gener fins el 13 de febrer.

La votació per triar els candidats es realitzarà entre el 14 de febrer a partir de les 0,00h fins el 15 de febrer a les 14,00h. Es podrà votar un màxim de 3 candidats. Les votacions es faran de dues maneres paral·leles, una mitjançant l’aplicació per a Android Appgree (també està disponible en format web), que permet fer votacions de manera anònima i que permet un registre de l’aplicació per número de telèfon. Per als que vulguin fer-ho presencialment, i els ciutadans que desitgin participar es muntarà una taula electoral dissabte a la plaça Josep Martí Nolla des de les 11:00 a les 14:00 i diumenge a la plaça de l’església Sant Pere també des de les 11:00 a les 14:00.

Per poder votar mitjançant l’aplicació de mòbil Appgree cal inscriure’s en un registre de participants. Els interessats en participar hauran de facilitar el seu nom, telèfon i DNI enviant un correu a assembleadecambrils@gmail.com fent constar a l’assumpte el text “Participant primàries”. Un cop comencin les eleccions, rebran una invitació via mail per poder participar en les votacions.