El Casal Popular la Turba programa un concert per la festa de la Calçotada

25 gener 2015
16:00to18:00

Serà el diumenge 25 a les 16:00 hores amb el grup cambrilenc Rebordunit

El diumenge dia 25, quan tota la ciutat de Valls celebra la festa de la calçotada, el Casal Popular la Turba ha programat un concert de tarda a la plaça d’enfront del casal per fer més festiva la diada. El grup que vindrà a fer més amena la tarda i a ajudar a pair els calçots serà Rebordunit, un grup cambrilenc creat des del nou Casal Popular de la ciutat del Baix Camp, que s’obrirà una setmana després. El concert també servirà per presentar i ajudar al nou projecte que neix a Cambrils dins de la xarxa de casals que existeix als Països Catalans.

Durant tot el dia el Casal estarà obert per qui vulgui passar a prendre alguna beguda.

Tags: ,