Projecció del documental Ciutat Morta a La Calderera

17 gener 2015
22:25
Aquest dissabte 17 farem una projecció en col·lectiu del guardonat documental Ciutat Morta que s’emetrà pel Canal 33 a les 22:25. Ciutat Morta és una pel·lícula documental dirigida per Xavier Artigas i Xapo Ortega el 2013. Ha estat premiada al Festival de Guia d’Isora, MiradasDoc, amb una menció honorífica i també com a millor documental al Festival de Màlaga de Cinema de 2014.
8 de juny de 2013: 800 persones entren a un cinema abandonat del centre de Barcelona per projectar un documental. L’antic edifici es rebatetjat com a Cinema Patricia Heras en honor a una noia que es va suïcidar dos anys abans. Però qui és Patricia? Per què va decidir treure’s la vida? Quina relació té la seva mort amb Barcelona? Les respostes a aquestes preguntes són exactament el que vol donar a conèixer aquesta acció il·legal i de gran impacte mediàtic: que es conegui la veritat sobre un dels pitjors casos de corrupció policial a Barcelona, a la ciutat morta.