Projecció del documental sobre la resistència a Grècia “No visquem més com esclaus”

14 gener 2015
18:00to20:00

La CGT de Tarragona presenta el documental “No visquem més com esclaus” (“Na min zisoume sant Douli” en grec), a càrrec del seu director Yannis Youlountas. La projecció tindrà lloc dimecres 14 de gener, a les 18 h, al local de la CGT, plaça imperial Tàrraco, 1, edifici 2, planta 3a.

Autogestió, cooperatives, ocupacions, economia solidària… La veu a les persones que participen en la resistència popular a Grècia, davant a les polítiques neoliberals.  Des de les catacumbes gregues d’Europa, un murmuri recorre el continent devastat, “No visquem més com esclaus”. Present als murs de la ciutat, a les roques de les muntanyes, als cartells buits o destruïts, als diaris alternatius i a les ràdios rebels, als centres ocupats i autogestionats que es multipliquen… aquest és el lema que la resistència grega difon, dia rere dia, i al qual la melodia de la pel·lícula ens convida a unir-nos. Una alenada d’aire fresc, d’emoció i d’utopia que brollen del Mar Egeu.

Tags: ,