El Despertaferro! organitza carrossa per Carnaval

Colla de Carnaval els Rovellats de Reus del Casal Despertaferro. Disposats a donar guerra al poder! Inscriu-te!

Un grup de gent vinculada al casal han decidit engegar el projecte de crear una colla de carnaval del Casal Despertaferro. La colla es diuen Els Rovellats i acaben d’engegar i l’objectiu és fer un paper molt digne per aquest primer any de carrossa i consolidar la colla i la carrossa al llarg del temps. De moment han fet una primera reunió, on es van repartir tasques internes de la carrossa i esperen noves inscripcions de tots i totes el abans possible! Reconeixen que anem una mica tard però això no els aturarà!

Per inscriure’s cal portar la inscripció omplerta a la taverna Despertaferro a les tardes (dilluns tancat) i fer allí el pagament.

Cal tenir en compte que:

  • els menors de 6 anys no paguen i han d’anar acompanyats d’un adult responsable
  • entre 7 i 15 anys costa 45 euros i també han d’anar acompanyats d’un adult
  • entre 16 i 18 pagues 70 euros i cal que vingui un tutor legal a inscriure’t a la Taverna Despertaferro
  • majors de 18 anys costa 70 euros

 Aquests preus inclouen disfressa, beguda, pica-pica i la carrossa els dies 14 i 15 de febrer. Si preferiu fer el pagament fraccionat podeu pagar 40 euros els majors i 25 els menors al inscriure’s abans del dia 18 de gener i 30 euros els majors i 20 els menors al rebre la disfressa. RECORDEU QUE EL LÍMIT PER INSCRIURE’S ES EL DIA 18 DE GENER DEL 2015 (cal fer totes les disfresses i us demanem seriositat en aquest tema) Visca el carnaval que se’n fot dels poderosos!