Un any més per Festes el Camp es solidaritza amb les preses polítiques

Com es tradicional en aquestes èpoques de l’any, arreu dels Països Catalans es realitzen diferents marxes de torxes en solidaritat amb les preses polítiques catalanes. A les nostres comarques, la solidaritat arriba des de Tarragona, on aquest dissabte s’han congregat una quarantena de solidaries amb totes les persones que resten segrestades en els centres penitenciaris espanyols i francesos.

La marxa ha arrencat passades les 7 des del Casal Popular Sageta de foc, i al final del recorregut s’ha aturat a la Plaça del Rei on s’ha fet un breu recital de poesia, l’Eduardo, pres polític argentí, ha parlat de la importància de la unitat de la classe treballadora davant els embats capitalistes i per finalitzar, s’ha llegit el manifest de Rescat, el col·lectiu de suport als presos i preses polítiques. En acabar, la marxa els assistents s’han acostat al Sageta de Foc per fer un brindis per les preses.

Tags: