El Camp es solidaritza amb les detingudes de l’Operació Pandora

Dimarts al vespre a Tarragona, Reus i Valls van congregar solidaries amb les les detingudes, desallotjades i brutalment vexades a mans dels Mossos d’Esquadra, per ordre de l’Audiencia Nacional, en l’anomenada #OperaciónPandora contra el moviment llibertari, que ha suposat la detenció d’onze persones en els seus respectius domicilis particulars.

Al Camp, la solidaritat no s’ha fet esperar i es van convocar diverses concentracions per a dimarts a la tarda. A Tarragona s’han concentrat un centenar de persones contra l’estat capitalista i terrorista davant la Subdelegació del govern espanyol per llegir el comunicat de l’organització antirrepressiva Rereguarda en moviment, que califica de caça de bruixes l’operació repressiva orquestrada entre Mossos d’Esquadra i l’Audiencia Nacional. A la concentració hi han assistit membres dels moviments socials anticapitalistes de la ciutat. També a Reus i a Valls, amb menys afluència, s’han concentrat unes desenes de persones davant dels seus ajuntaments.

A banda,també hi va haver mobilitzacions a Barcelona, Berga, Girona, Igualada, Manresa, Reus, Tarragona, València, Terrassa i Vilafranca. I a l’Estat espanyol les cites eren Madrid, Saragossa, Valladolid y Salamanca, entre altres.