Concentració solidària a Tarragona amb les detingudes i desallotjades per l’Audiència Nacional

16 desembre 2014
19:30to20:30

Aquest dimarts 16 de desembre des de les xarxes socials es fa una crida de solidaritat amb les detingudes, desallotjades i brutalment vexades a mans dels Mossos d’Esquadra, per ordre de l’Audiencia Nacional. Com informa el setmanari Directa.cat, en l’ #OperaciónPandora de l’Audiència Nacional espanyola i els Mossos contra el moviment llibertari, fins el moment, s’han detingut dotze persones vuit a Barcelona, dos a Manresa, una a Sabadell i una a Madrid, algunes de les quals en cases particulars. Continuen dos escorcolls.

Per mostrar la vostra solidaritat i denunciar que l’unic terrorista és l’estat capitalista, dimarts 16 de desembre a les 19:30h s’ha convocat una concentració davant de la subdelegació del Govern,  a la plaça Imperial de Tarragona.

A un quart de sis del matí, un operatiu format 400 agents dels Mossos d’Esquadra s’ha mobilitzat per dur a terme una operació contra el moviment llibertari. Complint ordres de l’Audiència Nacional espanyola, en un operatiu ordenat pel seu jutge Javier Gómez Bermudez, els agents han assaltat la Kasa de la Muntanya, històrica casa okupada de Barcelona que enguany compleix 25 anys d’activitat. Els Mossos han rebentat l’accés principal de la casa per poder accedir-hi i, en aquell moment, un helicòpter de la policia s’ha situat a sobre de l’edifici il·luminant-lo amb un potent focus. Els Mossos han arrencat un arbre i un pivot del carrer per poder accedir-hi. A més del de Kasa de la Muntanya, s’han confirmat diversos escorcolls més: al barri de Sant Andreu els Mossos d’Esquadra han registrat l’Ateneu Llibertari, i al Poble Sec han fet el mateix a l’Ateneu Anarquista. També s’ha pogut confirmar l’escorcoll d’un domicili situat al carrer Vilafranca de Gràcia, dos a Nou Barris i, com a mínim, dos més a Sant Andreu.

 

Tags: