Xerrada Sobre Palestina a Tarragona

10 desembre 2014
18:30to20:30

El proper dimecres 10 de desembre a les 18:30h al Campus Catalunya (URV) de Tarragona l’assemblea de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel al Camp organitza una xerrada sobre Palestina, per oferir una altra visió dels territoris ocupats, a càrrec de Marco Ecclesia i Toni Vera González, membres de BDS al Camp.

El moviment global per a una campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra Israel fins que acompleixi amb el dret internacional i els drets del poble palestí va ser iniciat per la societat civil palestina al 2005 i està coordinat pel Comitè Nacional Palestí BDS (BNC). La campanya BDS és una estratègia que permet a la gent conscienciar-se per a assumir un paper actiu en la lluita palestina per la justícia.

La campanya de boicot, desinversions i sancions (BDS) està enfocada als tres sectors del poble palestí: els refugiats, els palestins i palestines sota ocupació militar a Cisjordània i la Franja de Gaza i els palestins i palestines a Israel. La crida urgeix a vàries maneres de boicot contra Israel fins que aquest assumeixi les seves obligacions d’acord amb el dret internacional per:

  1. Finalitzar la seva ocupació i colonització de totes les terres àrabs ocupades al juny de 1967 i destruir el Mur;
  2. Reconèixer els drets fonamentals de la ciutadania àrab-palestina d’Israel per a una total igualtat; i
  3. Respectar, protegir i promoure el dret dels refugiats palestins de tornar a les seves cases i propietats tal i com estableix la resolució 194 de les Nacions Unides.
Tags: