Projecció del reportatge “Plantant una llavor” a La Canonja

21 desembre 2014
19:00to21:00

El proper diumenge 21 de desembre a les 19h a l’Orfeó Canongí, La Canonja 3 organitza la presentació i projecció del documental “Plantant una llavor” realitzat per La Conca 5.1. L’acte comptarà amb la intervenció dels creadors del reportatge.

Plantant una llavor, és un treball que pretén conèixer a través de més de 40 testimonis d’arreu de la comarca de la Conca de Barberà quina ha sigut l’evolució del món del vi, l’enoturisme, el territori, l’agricultura i la cultura. En el documental, es parla de passat, però també es parla de present; de com estem, quins recursos tenim, com es veu la Conca al món, quina és la situació dels vins de la comarca, quina és la percepció dels ciutadans vers tot allò que promou el territori… I, sobretot, es mira cap al futur. Els mateixos testimonis que ens descriuen les fortaleses i les debilitats de la comarca ens plantegen cap a on ha de caminar la Conca en els propers anys, quines línies de futur hem de traçar i què podem fer com a societat per aconseguir-ho.